Despre Noi

Despre noi:

Alegi racheta de tenis sau mingea de fotbal?

Nici nu-i nevoie sa alegi, pentru ca la Clubul Voinicelu se poate juca atat tenis, pe cele 7 terenuri de zgura, dintre care 5 sunt acoperite iarna, cat si fotbal, pe cele 2 terenuri de minifotbal, toate construite in ultimii 3 ani.

Clubul se afla in Piata Muncii, pe Strada Gheorghe Petrascu, la numarul 43-45, suficient de aproape de statia de metrou, dar si destul de departe de traficul zgomotos al bulevardului, inconjurat de copaci umbrosi, intr-un cartier linistit de blocuri, iar atmosfera creata este potrivita atat pentru antrenamentele si meciurile dinamice, cat si pentru relaxarea si destinderea de pe urma, la una din masutele de lemn de pe terasa cu minibar.

Printre alte facilitati ale clubului se numara parcarea cu supraveghere video, optiuni de inchiriere si/sau racordari de rachete de tenis, vestiare feminine si masculine.

Proiectul clubului, realizat in colaborare cu Primaria Sectorului 3, este unul in plina dezvoltare, urmand sa capete amploare si sa contina facilitati precum un minihotel cu centru de recuperare sportiva, o piscina acoperita, o sala de fitness si tratamente spa, un restaurant si inca 2 parcari care vor include accesul direct din Bulevardul Basarabia (fost Muncii) a inca 100 de autoturisme.

Facilitati si dotari

Clubul Voinicelu va pune la dispozitie urmatoarele facilitati si dotari:

  • parcare
  • vestiare (apa calda)
  • minibar
  • 7 terenuri tenis zgura (vara)
  • 5 terenuri ttenis zgura(iarna)
  • 2 terenuri minifotbal
  • inchirieri terenuri tenis si fotbal si racorari rachete

Antrenorii nostri de tenis si minifotbal:

Stefan Mocanu

Traistaru Codrut

Silvianu Mihai

Performantele sportivilor nostrii:

Ioana Gheorghe
12 medalii grupa portocaliu minitenis

Simona Ogescu
7 medalii grupa rosu si 3 portocaliu minitenis

Localizare

Ne gasiti in Bucuresti pe strada Gheorghe Petrascu nr. 43-45 sector 3.


Vizualizare hartă mărită

Va asteptam in baza sportiva Voinicelu din Str. Gheorghe Petrascu nr. 43-45, atat in sezonul de vara cat si in cel de iarna.